Iedereen die wel eens op een trampoline heeft gesprongen, weet: het is waanzinnig leuk en lekker intensief! (Alle mensen die nog nooit op een trampoline hebben gestaan, moeten dat nodig eens proberen.) De BERG trampoline is hierin de beste keus vanwege het ultieme springcomfort, de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen en de duurzaamheid. Zo heb je jarenlang trampoline springplezier!
Naast het feit dat trampoline springen enorm leuk is, is het ook nog eens heel gezond voor jong en oud. Trampoline springen werkt stressverlagend en verbetert de conditie en de bloedsomloop. Met behulp van de diverse accessoires maak je de trampoline ook nog eens zo veilig mogelijk, zodat kinderen én volwassenen grenzeloos plezier hebben. Start dus vandaag nog met springen op jouw trampoline!

Regular

De BERG trampolines zijn gewoon de favoriete keuze van iedereen die zich al springend wil uitleven. De BERG Trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten zodat er voor iedere tuin of terras wel een passend trampoline model is.
Het toverwoord bij de BERG trampolines is dikker. Zo bestaat het trampoline frame uit gegalvaniseerd dik metaal en is de trampoline beschermrand extra breed en extra dik . Dit maakt de BERG trampolines niet alleen duurzaam, maar ook zeer comfortabel om op te springen.

Inground

Het lijkt wel toverkunst: je ziet het bijna niet, maar toch maakt iemand de hoogste sprongen en salto’s. Dat is dankzij de BERG InGround trampoline, de eerste en enige trampoline die speciaal ontwikkeld is om onopvallend en veilig ingegraven te worden in de tuin.
Niet iedereen vindt een grote trampoline passen bij de uitstraling van de tuin, met de InGround trampolines is dit probleem verholpen. De speciale lage voeten staan stevig met de bijgeleverde grondankers en het geïntegreerde framenet zorgt voor extra veiligheid. Kinderen, dieren of voorwerpen kunnen zo niet onder de trampoline komen. Het laat echter wel voldoende lucht door om lekker te kunnen springen.

Bij hoppa trampolines kan u terecht voor de aankoop, plaatsing en service van uw BERG trampoline.